DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,2154 0.06%
ALTIN 2.247,160,17
BITCOIN 2119673-3,31%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eğitimcilerden ahşap oyuncak üretim merkezine ziyaret

Eğitimcilerden ahşap oyuncak üretim merkezine ziyaret

ABONE OL
16 Şubat 2024 10:51
Eğitimcilerden ahşap oyuncak üretim merkezine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KONYA (İGFA) – Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim merkezinde üretilen ahşap oyuncakları Meram Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, İl Şube Müdürü Davut Kaya, Karatay İlçe Şube Müdürü Abdullah Cem Üresin, Meram İlçe Şube Müdürü Ahmet Kocagöz, Selçuklu İlçe Şube Müdürü Mümin Bulut Konya merkezde faaliyette bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ana okulu ve kreşlerde görevli yaklaşık 150 idareci ve öğretmen, iki gün boyunca Avuncuk Ahşap oyuncak merkezini ziyaret etti.

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Tanıdım toplantısında yaptığı konuşmada Avuncuk ismiyle başlatılan ahşap oyuncak markasını Türkiye’ye duyurarak bir marka haline getireceklerinin altını çizdi. Günbaş, “Öğretmenlerimiz Avuncuk oyuncakların üretim aşaması, showroom bölümünü, yeni faaliyete başlayacağımız ana okulu ve kreşlerdeki öğrencilerin kendi oyuncaklarını yapabilecekleri eğitim merkezini de görme fırsatları buldular” dedi.

Başkan Günbaş; Mobilyacılar Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, Avuncuk ahşap oyuncak ürünlerini, markanın kuruluş aşaması ve günümüze kadar gelinen aşamaları anlattı. Toplantı da slayt gösterisiyle de oyuncak modelleri tanıtıldı.

Günbaş, konuşmasında “Okullara alınacak oyuncaklarda kurumumuza öncelik vermeli. bizden fiyat ve ürün bilgisi almadan karar vermemelerinin altını çizerek, Odamız bünyesinde faaliyet gösteren bu üretim tesisimizde kar amacının olmadığı, iş ve meslek öğrenmek isteyen kursiyerler tarafından yapıldığı bir nevi sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

“Avuncuk” adıyla marka tescilini aldıklarını ve üretilen oyuncakların çocuk sağlığı açısından önemli olduğuna değinen Günbaş, “Türkiye’de ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesini alan tek meslek odasıyız. Üretmiş olduğumuz ahşap ürünlerde çocuk sağlığına uygun tamamı belgeli malzeme ve boya kullanılmıştır” diye konuştu.

Günbaş, okul idarecilerinin üretim merkezinden ham yada boyalı olarak oyuncak ürünleri tedarik edebileceklerini de belirtti.

Başkan Mehmet Günbaş, üretilen ahşap oyuncakların gelişmekte olan çocukların renk ve şekilleri öğreneceğini, el becerilerini ve zekalarını geliştireceğini söyleyerek, “Bu gibi atölyelere yapılan gezilerde çocukların yaşayarak öğrenmeleri ve çocukların yaşayarak öğrendikleri ziyaretler sonrası atölyeler ve ahşap oyuncakları inceleyen heyete Başkan Günbaş günün anısına Ahşap hediyeler taktim ederek, hatıra fotoğrafı çekildi. Bu toplantının oluşmasına vesile olan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e ve Şube ve ilçe müdürlerine teşekkür eden Başkan Günbaş, iş birliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Baywin - Vbet giriş Pusulabet casibom Marsbahis
Twitter takipçi hilesi - asgari ücret - izmir haber - Tiktok takipçi hilesi - Kocaeli Haber - takipçi satın al - Smm Paneli - Ekonomi - Saç Ekimi Fiyatları -